ФИЛТРАЦИЯ НА ТЕЧНОСТИ – "HOBRA"

HOBRA – Školník е дружество с международна известност и дейности насочени към върхови решения в областта на филтрацията и сепарацията и в областта на високо-температурните и огнеупорни изолации. Фирмата се намира в северо-източната част на Чешката република в град Броумов.

HOBRA предлага своите продукти на производителите на вина в страни като Германия, Австрия, Швейцария, Украйна, Румъния, Унгария, Чили и не на последно място и в България, и то вече няколко години.
Редом с вината през шихтите HOBRAFILT се филтрират и шотландското уиски, гръцконо узо, турските сокове, и още други напитки. Те намират приложение също и в химичната, биотехнологичната и фармацевтичната промишлености.

Освен ISO 9001 и ISO 14001 фирмата притежава и сертификат, издаден от дружеството AIB International, който се присъжда на хранително-вкусови производства и доказва изпълняването на високите стандарти в областта на безопасността на храните.

HOBRA произвежда филтриращи шихти - HOBRAFILT, които се предлагат за употреба във винопоизводството като “контролна” филтрация преди бутилирането.

HOBRAFILT

Филтриращите свещи се продават под името CANDEFILT и се предлагат както тип за финалната филтрация с високо ефективна полиетерсулфонова мембрана, гарантирано задържаща бактерии, така и типове за т.н. по-груба филтрация.

CANDEFILT

Работи се и върху модулната филтрация. Модулната система за филтруване носи името ORBIFILT - това са самостоятелни филтриращи модули, състоящи се от елементи(лещи), съдържащи филтриращи шихти.

ORBIFILT

Продуктовият лист е допълнен с неръждаемия филтър (housing) ORBICOL за филтриращите модули и съответно CANDECOL за свещите.

ORBICOL

CANDECOL

При избор на подходящ вид и размер филтриращи шихти HOBRAFILT ще постигнете ефективни и надеждни резултати спестявайки разходи. За по-добра икономичност на филтрацията препоръчваме да използвате филтриращи съоръжения HOBRA – шихтови филтри HOBRACOL в цялата им гама.
За повече информация - www.hobra.cz

HOBRACOL
Copyright © 2008 - 2024 Енергон АД клон. Всички права запазани. Web design: 6th Corner Ltd.